Times Like These
Dries Roelvink
Distillator
Dilana Smith
Sticky Fingers
Queen by Vipers
Leon Schipper
Small Time Crooks
Oreilly's and the Paddyhats
Bottleneck Rockers
Gift ov Love

Randrock 2019

Het gezelligste gratis festival van Twente!

Ook dit jaar weer een super line-up die je niet mag missen, met verschillende beroemde namen zoals: de Italiaanse coverband Queen Vipers, Distillator, Bram Weys, Dries Roelvink, The O’Reilleys & The Pattyhats en voor de kleintjes Buurman & Buurman. Houd deze website en de Facebook- en Instagram accounts van Randrock in de gaten voor het laatste nieuws. Selecteer een artiest voor meer informatie.

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.