Artiest titel
Artiest titel

Black Star Sound

Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium staat hij nooit alleen! Op Randrock laat hij zich vergezellen door de gepassioneerde reggae-lover Leah Rosier. Black Star Sound heeft al op veel festivals wereldwijd een feestje gevierd: Spanje (grootste reggae festival van Europa), Jamaica, Frankrijk, Polen en Tsjechië. Ook in Nederland draait Black Star Sound regelmatig op evenementen, festivals en reggae concerten. Laat je verrassen!

Reggae Podium

Bekijk "Black Star Sound" vanaf 18:10 uur op het Reggae Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.