Artiest titel
Artiest titel

Censi Rock

De main act bij de Reggae Lounge: Censi Rock is een Reggae artiest van Nederlandse komaf, bekend in de Nederlandse èn internationale Reggae scene. Toen hij 6 jaar was, begon hij al te zingen. Hij werd op jonge leeftijd geïnspireerd door reggae. Knallen maar jongens en meisjes: Censi Rock heeft een net nieuw album samen met Reggae Producer en Drummer Freddy Poncin die al jaren met diverse Jamaicaanse artiesten heeft samengewerkt. Maak je klaar voor een ervaring waarbij je gegarandeerd een show kunt verwachten van hoogwaardige Reggae Riddims.

Reggae Podium

Bekijk "Censi Rock" vanaf 20:45 uur op het Reggae Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.