Artiest titel
Artiest titel

E-mann & Dreadless

Wil je muziek luisteren of wil je muziek voelen? Energiek, vol enthousiasme, spiritueel, positief en met overtuiging staat E-mann op het podium. Zijn muziek kan ontroeren, brengt kippenvel en laat het licht schijnen aan het eind van de tunnel. Maar bovenal brengt het vrolijkheid, liefde en plezier.


Zeker sinds hij de krachten gebundeld heeft met Dreadless. Het maakt niet uit op welk podium je ze neerzet: E-mann & Dreadless slagen erin om op elk podium een sfeer van verbondenheid te creëren. En dát voel je!
 

Reggae Podium

Bekijk "E-mann & Dreadless" vanaf 17:15 uur op het Reggae Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.