Artiest titel
Artiest titel

One Revolution Band

De One Revolution Band is een van de meest veelbelovende reggae & dancehall-bands van dit moment. De stijl van de band is een mix van dancehall en roots reggae met tropische elementen uit het Caribisch gebied, waar reggae-liefhebbers zeker van genieten. Frontman Soumah Aboubacar, uit Guinee en woonachtig in Nederland, is een energieke zanger die het publiek zeker laat bewegen. Move on!
 

Reggae Podium

Bekijk "One Revolution Band" vanaf 18:50 uur op het Reggae Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.