Alles wat je moet weten voor je bezoek aan Randrock

Check hier alle info over Randrock en Randrock Junior 2019.

Locatie

Centrum van Vriezenveen
(bij Café Restaurant het Wapen van Vriezenveen, Westeinde 6).

Tijden

Terrein open: 13:00 uur
Einde festival: 01:00 uur.

Vervoer en parkeren

Randrock is zowel met het openbaar als eigen vervoer te bereiken.

 

Eten en Drinken

Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. We hebben een breed aanbod aan catering voor jullie samengesteld. Voor zowel de vegetariër als de flinke vleeseters onder ons is er genoeg te kiezen. Alles is verkrijgbaar tegen redelijke prijzen. Dus ondervoed raken op Randrock is niet nodig. Mocht je bang zijn om uit te drogen? Maak je geen zorgen! We hebben een ruim assortiment aan (non)alcoholische dranken. Waarbij natuurlijk voor alcohol geldt: NIX <18.

NIX <18

Randrock heeft geen minimum- en ook zeker geen maximumleeftijd. Wel is het belangrijk te weten dat er onder de 18 geen alcohol geschonken wordt! Mocht het barpersoneel twijfelen aan je leeftijd, kunnen ze je vragen een 18+bandje te halen bij de beveiliging. We moeten streng zijn, geen 18 = geen alcohol.

Huisregels Randrock

Er mag veel op Randrock, maar om het voor iedereen leuk te houden, dient iedereen zich aan de volgende huisregels te houden:

  1. Bij twijfel over leeftijd wordt er gevraagd om een 18+ bandje op te halen bij de beveiliging. Deze krijg je op vertoon van legitimatie.
  2. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein. Dit zal in beslag worden genomen.
  3. Vanzelfsprekend zijn wapens en drugs verboden. En van lachgas moeten wij huilen; dus ook dat is niet toegestaan.
  4. Agressief/hinderlijk gedrag, racisme en ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan.
  5. De organisatie kan personen de toegang weigeren of verwijderen van het evenemententerrein.
  6. Bezoekers worden verzocht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van o.a. de organisatie en het beveiligings-/bewakingspersoneel.
  7. Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van het evenement zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker.
  8. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor enigerlei letsel of schades ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers. Hieronder wordt ook o.a. diefstal/vermissing verstaan.
  9. Tijdens het evenement worden (foto-)opnames gemaakt. Bezoekers geven bij betreden van het festivalterrein stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.
  10. Flyeren op en rondom het festival is verboden (Algemene Plaatselijke Verordening). Collega organisaties zijn natuurlijk van harte welkom om posters op te hangen! Vooraf even aanmelden.

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.