Artiest titel
Artiest titel

Bram Weys

Ibiza voor één avond in Vriezenveen? Ja hoor: dat kan Bram Weys, inmiddels niet meer weg te denken uit de dance wereld, zorgt ervoor dat niemand (vooral de dames niet) stil blijft staan tijdens Randrock Dance.

Met zijn zwoele sferen van moombah tot urban en house gaat het helemaal los. Bram mixt verschillende tophits aan elkaar en maakt er een echt feestje van.

Poorthuis Podium

Bekijk "Bram Weys" vanaf 22:00 uur op het Poorthuis Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.