Randrock Junior

Randrock Junior biedt een breed programma aan met live muziek, theatervoorstellingen en culturele workshops, waar kinderen en hun ouders aan deel kunnen nemen. Daarnaast kunnen de kids lekker knutselen, dansen en spelletjes spelen.

Ook relaxen is mogelijk. Met iets lekkers te eten en drinken op het Junior Terras dat gezellig wordt aangekleed met toffe zitzakken. Randrock Junior is een belangrijk onderdeel van het Randrock festival dat in 2019 voor de 17e keer wordt georganiseerd in het centrum van Vriezenveen.

Alle praktische informatie + huisregels vind je hier

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.