Artiest titel
Artiest titel

Buurman en Buurman

Wij zijn eigenlijk twee hele gewone leuke buurmannen. Al jaren lang wonen we naast elkaar en delen lief en leed met elkaar. Geen probleem is voor ons te groot en samen lossen we elke klus samen op. AJETO!
OK…we geven toe: het gaat niet altijd even soepeltjes en vaak moeten wij onze creativiteit gebruiken om er voor te zorgen dat de dingen toch gaan lopen of lukken zoals wij dat willen. Maar dat geeft niet, samen zijn we sterk en er zijn uiteindelijk komen we er altijd uit.

Voor de kleintjes begint het klus duo Buurman & Buurman met het bouwen van een feestje. Of breken ze de tent juist af?

Companjen Podium

Bekijk "Buurman & Buurman" vanaf 13:30 uur op het Companjen Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.