Artiest titel
Artiest titel

Bottleneck Rockers

Nog meer rock op Randrock! Hele rustige rock! In een mooie bezetting trapt de akoestische rockformatie The Bottleneck Rockers de Vjenne Stage af! Het trio heeft haar zinnen gezet op de meest pure vorm van muziek maken en publiek vermaken. Dit doen zij aan de hand van een optreden vol bijzondere akoestische covers en eigen werk. Met vele optredens in binnen- en buitenland en jarenlange ervaring weet deze formatie de tent op zijn kop te zetten! “ACOUSTIC TO THE BONE” zoals zij het zelf noemen.

Poorthuis Podium

Bekijk "Bottleneck Rockers" vanaf 14:00 uur op het Poorthuis Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.