Artiest titel
Artiest titel

Dilana Smith

Dilana Smith is rockzangeres uit Zuid-Afrika met Nederlandse roots. Je kan haar kennen van haar mega hit ‘Roxanne’.  In 2002 verdween Dilana (ondanks een fanclub van 7000 leden) uit de spotlights. Pas in 2006 kwam ze weer terug, en deed ze mee met het Amerikaanse programma ‘Rock Star: Supernova’. Ze belandde hier op de tweede plek en vervolgde dit succes met een tournee door de Verenigde Staten.

Ook deed Dilana mee met de Voice of Holland 2017. Hier liet ze alle vier de coaches draaien, maar ging niet door naar de liveshows.

Companjen Podium

Bekijk "Dilana Smith" vanaf 19:30 uur op het Companjen Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.