Artiest titel
Artiest titel

Gift ov Love

Gift ov Love, hét opkomende rap talent uit Vriezenveen! Hij timmert al hard aan de weg om bij regelrechte top van de Nederlandse rap scene te komen. Deze rapper heeft al diverse optredens gegeven en heeft daarnaast ook een eigen single uitgebracht. Een performance vol energie en swingende beats belooft het te worden op de Vjenne Stage! Dit mag en wil je niet missen!

Poorthuis Podium

Bekijk "Gift ov Love" vanaf 16:30 uur op het Poorthuis Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.