Artiest titel
Artiest titel

Queen (by Queen Vipers)

We will, we will... ROCK YOU!

De vetste Queen tribute band Vipers - Queen Tribute uit Italië komt naar Randrock! Sinds 2002 heeft deze band al meer dan 1000 liveoptredens gegeven waarbij ze de legendarische tracks van de Britse band tot in detail proberen na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken! We are the champions!

Hemelvaartsdag @Randrock Vriezenveen!

Companjen Podium

Bekijk "Queen (by Queen Vipers)" vanaf 23:30 uur op het Companjen Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.