Artiest titel
Artiest titel

Sticky Fingers

Het is juli 2006, tijdens het Rolling Stones-concert in S. Siro ontmoeten Stefano en Bardo elkaar in het midden van een uitzinnig publiek. 
De Sticky Fingers bestaan ​​al sinds 2001, maar de juiste ingrediënten ontbreken om het geluid van de beste rock'n'roll-band ter wereld volledig opnieuw te creëren.  
Eindelijk, het recreëren van het legendarische rockpaar Jagger-Richards, de Sticky Fingers spelen op pleinen en in clubs door heel Italië: 
van Lombardije tot Sardinië, Sticky Fingers reproduceren het gevoel van de Rolling Stones in elk detail.

Companjen Podium

Bekijk "Rolling Stones (by Sticky Fingers)" vanaf 14:45 uur op het Companjen Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.