Artiest titel
Artiest titel

Small Time Crooks

Hoe laat is het? Nou? Tijd voor de Small Time Crooks! Een old-timey skiffle band bestaande uit vier heren, strak in pak, voorzien van heupflessen en bergen sigaretten. Op straat, in clubs, cafés maar ook op de festivals als o.a. Lowlands en Paaspop zijn de Crooks steeds vaker te vinden. De heren zijn graag-geziene gasten bij Schorem Haarsnijder en Barbier en De Wereld Draait Door.

Petjes op, bretels aangesjord, banjo, gitaar, contrabas, wasbord en andere toeters en bellen in de aanslag en gaan met die banaan! Kom vooral kijken naar deze te gekke band op Randrock in Vriezenveen op Hemelvaartsdag!

Companjen Podium

Bekijk "Small Time Crooks" vanaf 16:30 uur op het Companjen Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.