Artiest titel
Artiest titel

The O'Reillys and the Paddyhats

Afkomstig onder de rook van Dortmund, The O'Reillys and the Paddyhats! Zeven muzikanten die het leven vieren met behulp van een opwindende show en stevige Ierse folk punk rock. Deze band speelt van Moskou tot Madrid voor uitverkochte zalen. Met als hoogtepunt in hun carrière, Wacken Open Air. Dit jaar zien zij een nieuw hoogtepunt tegemoet: een optreden op het hoofdpodium van Randrock! Stilstaan is geen optie! Voetjes van de vloer

Companjen Podium

Bekijk "The O'Reillys and the Paddyhats" vanaf 21:30 uur op het Companjen Podium

RandRock plattegrond 2019

Sponsoren

Namens de organisatie van Randrock bedanken we alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd in 2018. Zonder de hulp van onze sponsoren kunnen wij natuurlijk geen gratis festival organiseren.

Overzicht van alle sponsoren

Dit jaar zijn onze sponsoren van Randrock 2019 van harte welkom in de Backstage club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen in Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up.

Klik hier om meer te lezen over de Backstage Club.