Randrock 2018
Brandweerman Sam
DJ Bus
Theater
Schminken
Workshops
Verhalen Bus
Oud Hollandse Spelletjes
Oud Hollandse Spelletjes
Springkussens
Knutselen
IJs & Snoep
Zeepbellen Feest

Randrock Junior

Randrock Junior biedt een breed programma aan met live muziek, theatervoorstellingen en culturele workshops, waar kinderen en hun ouders aan deel kunnen nemen. Daarnaast kunnen de kids lekker knutselen, spellen spelen en springen in één van vele springkussens.

Ook relaxen is mogelijk. Met iets lekkers te eten en drinken op het Junior Terras dat gezellig wordt aangekleed met toffe zitzakken. Randrock Junior is een belangrijk onderdeel van het Randrock festival dat in 2018 voor de 16e keer wordt georganiseerd in het centrum van Vriezenveen.

Alle praktische informatie + huisregels vind je hier

Plattegrond Randrock 2018

Sponsoren

Natuurlijk kunnen we geen gratis festival organiseren zonder onze sponsoren! Dit jaar mogen we rekenen op de hulp van:

Overzicht van alle sponsoren

Onze sponsoren zijn tijdens Randrock van harte welkom in de Backstage Club, de leukste informele businessclub bij café restaurant Het Wapen van Vriezenveen. De Backstage Club heeft de laatste jaren bewezen een groot succes te zijn. Sponsoren ontvangen voor aanvang van het festival 2 vip-polsbandjes en kunnen eventueel hun eigen kinderen meenemen. Onder het genot van heerlijke drankjes kan tussen 13.30 en 20.00 uur genoten worden van de line-up. Nieuw dit jaar is de BBQ waar de kok van Het Wapen de heerlijkste barbecue gerechten maakt.